Nota legal

Home / Nota legal
Avís Legal
El domini: http://www.novagroup.com és propietat de l’empresa NOVAGROUP SC, amb el CIF J-17963299 inscrita en el Registre de Girona. El domicili és Parc Científic i Tecnològic, Edifici Jaume Casademont (C/ Pic de Peguera, 15) de Girona (CP 17003). També pot posar-se en contacte amb nosaltres en el Tel. (34) 972 245 000 o l’e-mail: info@novagroup.es
Propietat intel·lectual i industrial
La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l’usuari d’aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de NOVAGROUP SC.
Responsabilitat en els enllaços
NOVAGROUP SC inclou en el seu lloc web tot un seguit d’enllaços a pàgines dels seus clients i proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d’aquests. NOVAGROUP SC no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.
Protecció de dades
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de NOVAGROUP SC amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d’informació i elaborar els pressupostos que puguin sol·licitar-nos. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Parc Científic i Tecnològic, Edifici Jaume Casademont (C/ Pic de Peguera, 15) de Girona (CP 17003), Ref. Protecció de dades.