Girona Territori d’Estrelles

Home / Emprenedoria / Girona Territori d’Estrelles

Ahir vam presentar a l’Escola d’Hosteleria el projecte Girona Territori d’Estrelles, un projecte per promoure l’alta gastronomia i el turisme, en col·laboració amb tots els restaurants amb estrella de Girona.

No és fruit de la casualitat que en un petit indret com la demarcació de Girona hi hagi una concentració tant alta de restaurants amb estrella Michelin. L’exquisit producte que s’hi troba i les nombroses escoles de formació, de ben segur que també hi ha tingut a veure en aquesta alta concentració de talent creatiu. Els restaurants que gaudeixen d’aquest reconeixement, només són la punta de l’iceberg, que impulsen darrera seu un planter extraordinari de bons cuiners i de bona cuina que es poden trobar a qualsevol indret del territori gironí. A nivell estatal, Girona destaca per ser la província amb el nombre més alt d’estrelles Michelin per habitant.

La iniciativa està liderada per Top Gastronomia, empresa gironina formada a partir de la unió de l’empresa INCATIS, especialitzada amb la creació d’esdeveniments enogastronòmics i amb una trajectòria de més de 20 anys en el sector, i NovaGroup, empresa especialitzada en màrqueting estratègic ubicada al Parc Tecnològic de la Universitat de Girona amb més de 10 anys d’experiència en la gestió de projectes d’innovació.

Els 13 restaurants distingits amb estrella Michelin de la demarcació de Girona, han volgut unir-se per treballar conjuntament.

El col·lectiu està integrat per:

  • Germans Roca, El Celler de Can Roca (Girona) · 3 estrelles Michelin
  • Paco Pérez, Miramar (Llançà) · 2 estrelles Michelin
  • Fina Puigdevall, Les Cols (Olot) · 2 estrelles Michelin
  • Pere Arpa, Ca l’Arpa (Banyoles) · 1 estrella Michelin
  • Xavier Cabrera, Els Brancs (Roses) · 1 estrella Michelin
  • Quim Casellas, Casamar (Llafranc) · 1 estrella Michelin
  • Marc Gascons, Els Tinars (Llagostera) · 1 estrella Michelin
  • Jordi Juncà, Ca l’Enric (La Vall de Bianya) · 1 estrella Michelin
  • Xavier Lores, La Cuina de Can Simón (Tossa de Mar) · 1 estrella Michelin
  • Pere Massana, Massana (Girona) · 1 estrella Michelin
  • Francesc Rovira, Fonda Xesc (Gombrèn) · 1 estrella Michelin
  • Albert Sastregener, Bo.Tic (Corçà) · 1 estrella Michelin
  • Víctor Trochi, Les Magnòlies (Arbúcies) · 1 estrella Michelin

 

La presentació a Barcelona es realitza aquest divendres a la fira de turisme B · TRAVEL.

 

Related Posts

Leave a Comment