UNA METODOLOGIA D’INNOVACIÓ A TRAVÉS DEL JOC

Home / Sin categoría / UNA METODOLOGIA D’INNOVACIÓ A TRAVÉS DEL JOC

CREATIVATION GAME.

Descobreix un joc que entrena als jugadors a generar idees i a implementar-les per superar als adversaris. Selecciona un repte creatiu i genera les millors idees per solucionar-ho. Una nova metodologia d’innovació a través del joc.

 

Vols fer en una competició de creativitat?

Organitza una jornada experiencial, llança un repte als membres del teu equip per generar propostes d’innovació amb el nostre mètode.

The Creativation Game és un joc per 3-6 jugadors (o més, si es juga en parella o en petits grups) en el qual els jugadors han de generar idees seguint un mètode creatiu per donar solució a problemes o reptes. Passos a seguir en el joc:

PAS 1. SELECCIONAR EL REPTE CREATIU. Pots triar un dels 50 reptes que et proposa el joc o definir el teu propi repte en una targeta de repte.

PAS 2. GENERACIÓ D’IDEES. WHAT? Aplica al repte seleccionat alguna de les 50 funcions que et proposem.

PAS 3. GENERACIÓ D’IDEAS, WHO? Deixa que la força de Darth Vader o la màgia de Harry Potter t’ajudin a trobar la idea guanyadora. Aplica algun dels 50 personatges.

PAS 4. VALORACIÓ LES IDEES. Les idees són puntuades per cada jugador. És l’hora de descobrir les guanyadores i planificar els propers passos.

 

Fes explotar la imaginació de tota la teva organització! Visita la web!

 

 

Related Posts

Leave a Comment