ORGANITZACIONS ÀGILS

Home / Estratègia / ORGANITZACIONS ÀGILS

Programa per incrementar radicalment l’eficiència dels teus equips. L’objectiu del programa és donar a conèixer i aplicar les principals metodologies pel desenvolupament i validació àgil de projectes i l’organització dels processos..

El programa “ORGANITZACIONS ÀGILS” es compon de 3 workshops en format de taller pràctic, cadascun amb una metodologia i uns objectius concrets. Cada taller consta d’una part d’exposició, master class, per inspirar i motivar els assistents i una part de taller, workshop, per posar en pràctica els coneixements adquirits. Cada sessió té una durada de 3 h.

 

WORKSHOP #1:  LEAN STARTUP

Conèixer i aplicar la metodologia LEAN STARTUP per a la definició i validació de les hipòtesis d’un projecte a través d’un procés iteratiu d’aprenentatge validat.

WORKSHOP #2:  SCRUM

Conèixer i aplicar la metodologia SCRUM per multiplicar l’eficiència dels equips (x3) en el desenvolupament àgil de projectes treballant a través de sprints.

WORKSHOP #3: QRM

Conèixer i aplicar la metodologia Quick Response Manufacturing per reduir els temps de resposta de tots els processos de l’organització millorant la qualitat i reduint els costos.

 

El equips aconsegueixen la HIPER PRODUCTIVITAT amb una millora de l’eficiència  un 300%,  gracies la seva coordinació, però sobretot, a la seva intel·ligència, reflexionant sobre tot el que els estava retardant.

 

 

Accedeix a més informació del programa: Programa-Organitzacions-Àgils

 

 

 

Related Posts

Leave a Comment